Een andere concurrent Technip moncler jas sale rapporteerde

In subsea 7 wordt de oliesector belemmerd

OSLO, 16 mei (Reuters) Offshore-olieservicebedrijf Subsea 7 moncler outlet sale heeft donderdag meer bewijs geleverd van de problemen die deze sector ondervindt van projectvertragingen, kostendruk en tekorten aan vaardigheden, moncler jassen hoewel de olie-exploratie explosief groeit.

De subsea-activiteiten hebben de sterkste prestaties geleverd in de wereldwijde oliedienstensector, maar recentelijk zijn er spanningen begonnen te vertonen, aangezien de kosteninflatie en moncler jassen dames sale lagere olieprijzen sommige klanten 2018 moncler ertoe hebben aangezet om grote en kostbare projecten te heroverwegen.

Subsea moncler jas heren 7 Chief Executive Jean Cahuzac zei dat Petrobras grote projecten in Brazilië heeft moncler jassen heren vertraagd, de prijsdruk in moncler jassen heren sale Azië toenam en dat een lager scheepsgebruik in de Noordzee de impact van prijsverhogingen verkleinde.

blijft moncler jas heren sale vertragingen in de moncler sale awards door Petrobras van projecten. Er is onzekerheid over wanneer de offertes zullen worden vrijgegeven, zei moncler jassen outlet hij.

Subsea 7, dat oppervlakte- en onderzeese engineering- en constructiediensten levert aan oliebedrijven moncler jas dames over de hele moncler uitverkoop wereld, moncler jas dames sale staat niet alleen voor deze uitdagingen.

Saipem, https://www.monclerjassenherenoutlet.nl het grootste olieservicebedrijf in Europa, schokte eerder dit jaar beleggers met een moncler jassen dames winstwaarschuwing moncler outlet vanwege problemen van Brazilië tot Algerije. Een andere concurrent Technip moncler jas sale rapporteerde vorige maand een teleurstellende winst, terwijl Aker Solutions waarschuwde voor lagere winsten als gevolg van kostenoverschrijdingen en projectvertragingen.

Subsea 7 rapporteerde in het eerste kwartaal de winst in lijn met de verwachtingen en zei dat de orderportefeuille groeide tot een record van $ 10,2 miljard in het kwartaal, wat net de verwachtingen van analisten voor $ 10,7 miljard misliep.

De resultaten in het eerste kwartaal vóór rente, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen stegen met 7 procent tot $ 241 miljoen.

zal in het eerste kwartaal twee sterke kasstroomgenererende krachten moeten wegen moncler jas outlet tegenover de voorzichtige visie moncler nederland van het bedrijf op de industrie, aldus Societe Generale.

Subsea 7-aandelen worden verhandeld tegen 11 keer de verwachte winst voor 2014, een korting van 20 tot 25 procent op de langetermijntrend, als gevolg van onzekerheid in de sector.

Rival Technip handelt 13 keer zijn moncler jassen inkomsten 2014 terwijl Saipem 14,4 keer is, volgens gegevens van Thomson Reuters.

Subsea moncler heren 7-aandelen moncler dames daalden 0,8 procent tegen 1326 GMT, en presteerden slechter dan 0,4 procent in de bredere index. (Rapporterend door Balazs Koranyi; Redactie door Greg Mahlich en Jane Merriman).

You may also like...

Leave a Reply