moncler nederland Verzekeraars moeten moncler sale het moncler

Unum boost premies voor lang

(Corrigeert 10 jaar tot zeven jaar in de derde paragraaf)

Van Suzanne Barlyn

12 januari (Reuters) Florida Insurance moncler jassen heren sale Commissioner geeft MetLife Inc en Unum Group toestemming om premies voor langdurige zorg te verlengen, waardoor een deel van de financiële stress van de verzekeraars wordt verlicht door stijgende medische kosten en langer levende polishouders.

MetLife Florida-onderverdelingen kunnen de gemiddelde maandelijkse premies in de komende moncler uitverkoop drie jaar met $ 4 tot $ 44 verhogen, terwijl twee Unum-eenheden ze met $ 5 tot $ 55 kunnen moncler dames verhogen, zei verzekeringsaccent David Altmaier op donderdag.

De verhogingen worden geleidelijk ingevoerd gedurende een eerste periode van drie jaar, begin dit jaar. De tarieven worden vervolgens nog eens zeven jaar jassenmoncler gegarandeerd zonder verdere verhogingen, aldus het kantoor van Altmaier.

De overeenkomsten komen op een moeilijk moment voor de sector moncler jas outlet van de zorgverzekeringen voor langdurige moncler jassen outlet zorg. moncler nederland Verzekeraars moeten moncler sale het moncler outlet beleid van de jaren negentig goedkeuren en later, wanneer zij de geschatte kosten voor de gezondheidszorg en levensduren aanzienlijk onderschatten.

bepaalde moncler jassen dames sale dat een koerswijziging op bepaalde langdurige zorgverzekeringen noodzakelijk was vanwege cumulatieve moncler jas heren sale veranderingen in actuariële veronderstellingen sinds de tijd dat dit beleid aanvankelijk werd geprijsd, zei moncler jassen heren MetLife moncler jassen dames woordvoerster Kim Friedman.

Een woordvoerster van Unum weigerde moncler jas sale commentaar te geven. toezichthouders op de staatsverzekering om moncler heren tariefverhogingen toe te kennen voor moncler outlet sale langetermijnzorgbeleid. Afgelopen april keurde de Pennsylvania Insurance Department tariefverhogingen goed tussen 20 en 30 procent voor een totaal van 46.525 moncler jas dames polissen in de staat.

Mensen ouder dan 60 jaar vormen bijna 23 procent van de 19 miljoen inwoners van Florida, volgens de Areawide Council on Aging of 2018 moncler Broward County Inc.

Toch is de impact van de groei in Florida en de markt voor moncler jas dames sale langdurige zorg over het moncler jas algemeen klein voor MetLife, gezien de gediversifieerde bedrijfsactiviteiten van het bedrijf, zei Sandler O-analist John Barnidge.

Unum kan de impact iets meer voelen, gezien zijn positie als een toonaangevende leverancier van producten voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zei Barnidge. Maar Unum, dat stopte met het aanbieden van nieuwe langetermijnzorgpolissen in moncler jas heren 2012, heeft moncler jassen op die markt geen groot bedrijf, zei Barnidge. (Rapportage door Suzanne Barlyn; Redactie door Lauren Tara LaCapra en David Gregorio).

You may also like...

Leave a Reply